The Strypes - Lauantai 10.02.2018

Neljän vuoden tiukan kiertue-elämän jälkeen The Strypes pysähtyi alkuvuonna studioon viimeistelemään uusia laulujaan. Yhtyeen kolmas albumia, Spitting Image, näkikin päivänvalon kesäkuussa ja sai varsin hyvän vastaanoton.
The Strypes -yhtyeen jäsenten välinen huikea kemia on aivan kuin synnynnäistä. Kaikki neljä soittajaa ovat kotoisin samalta alueelta ja he ovat saman ikäisiä keskenään.
– Näin jälkeenpäin ajatellen voi sanoa, että menestys iski meihin hieman liian nopeasti, kertoo yhtyeen kitaristi Josh McClorey. – Kaikki hehkuttivat meitä esilevymme jälkeen ja sanoivat, että meistä tulee maailman suurin yhtye, mikä oli tietysti aivan typerää. Nyt olemme toki jo paljon viisaampia ja vuodet ovat opettaneet meitä realistisemmiksi, hän jatkaa.
– Omituisinta oli se, että samaan aikaan, kun kaikki olivat meistä suorastaan yli-innostuneita, tuntui siltä, että ainoat järkevät olimme me, neljä 16-vuotiasta poikaa, toteaa basisti Pete O’Hanlon.
Nyt The Strypes palaa keikkalavoille kypsempänä kuin koskaan ja tuo mukanaan nuoruuden innon yhdistettynä satojen konserttien mukanaan tuomaan kokemukseen. Samalla myös suomalaiset päsäevät kuulemaan paitsi yhtyeen vanhoja suosikkibiisejä myös heidän uusimman albuminsa tuotantoa.
 
The Strypes Helsingissä, The Circuksessa lauantaina 10. helmikuuta (ovet kello 19.00). Konsertti on K-18.