Sami Yaffa Sound Tracker: Baba Zula, Paleface & The Wallbreakers - Lauantai 03.03.2018

Pääesiintyjä BaBa ZuLa tulee Turkista. Bändi sanoo tekevänsä 2000-luvun psykedeelistä musiikkia ja kutsuu sitä nimellä ”Istanbul psychedelic”. BaBa ZuLan (toivottu kirjoitusasu) soundissa yhdistyvät elektroniset ja modernit soundit itämaiseen rock´n´rolliin, musiikkia kuvaillaan yhtä aikaa ”futuristiseksi” ja ”1960-luvulta vaikutteita ottaneeksi”. 
BaBa ZuLan keikat ovat hurjia, niihin tuovat vauhtia myös kuvataide, tanssijat, näyttävät esiintymisasut, runous, teatteri ja live-piirrokset – ei ihan joka bändin annos, vaan paljon enemmän!
Erittäin kiinnostava on myös illan toinen esiintyjä, ensimmäisen julkisen keikkansa heittävä PALEFACE & THE WALLBREAKERS. Kyse on suomalaisesta superbändistä, jonka solisti ja basisti Paleface ja Sami Yaffa eivät esittelyjä kaipaa. Kovia, pitkän linjan soittajia ovat myös yhtyeen muut jäsenet Samin veli, ansioitunut jazz-muusikko Jone Takamäki (saksofoni), mm. J. Karjalaisen kanssa pitkään työskennellyt, Yaffan nuoruusvuosien soittokaveri Janne Haavisto (rummut), monet tyylit kitarallaan rock` n` rollista mustalaismusiikkiin hallitseva Tero Roininen (GG Caravan, Deep Insight, Sara Forsberg) ja lyömäsoittaja Pole Korjus (Kuningasidea
”Tämä bändi on olemassa, koska haluan vapauttaa sisäisen Bootsy Collinsini”, Sami Yaffa sanoo – ja vertaa siis rooliaan legendaariseen funk-basistiin.
”Tässä bändissä on sitä kuuluisaa magicia. Jätkien musiikillinen sivistys on niin korkealla, on ymmärrystä dub-reggae –kuviosta kansanmusaan ja mustan musiikin rytmiikkaan ja muuhun. On kiva vetää tällä jengillä”, Paleface sanoo.
LIPUT - TICKETMASTER.FI:
Liput myyntiin 1.02.18 klo 15:00
Osta liput täältä: www.ticketmaster.fi
Lipun hinta: 25e sisältäen käsittelykulut
INFO:
The Circus, Salomonkatu 1-3, Helsinki
Päivämäärä: lauantai 3.3.2018
Ovet: 19:00
Ikäraja: K18
Lisää infoa:
www.facebook.com/soundtracker.tv
www.facebook.com/PalefaceOfficial
www.facebook.com/thecircushelsinki
www.facebook.com/TicketmasterSuomi