Tungevaag & Raaban (NOR / SWE) - Lauantai 09.03.2019

Tungevaag & Raabanin muodostavat norjalainen Martin Tungevaag ja ruotsalainen Robbin Søderlund. He perustivat DJ-kokoonpanonsa vuonna 2015 ja nousivat nopeasti elektronisen tanssimusiikkimaailman tietoisuuteen. Heidän musiikkiinsa on kerännyt jo yli 300 miljoonaa soittokertaa Spotifyssä.

Yksi viime kesän suurimmista kesähiteistä maassamme, All For Love, on striimannut Suomessa platinaa ja ollut parhaimmillaan Suomen virallisen radiolistan #18.  Bad Boy -kappale on striimannut Suomessa pian kultaa.

Tungevaag & Raabanin viimeisin julkaisu on lokakuun lopussa ilmestynyt Hey Baby. Heidän musiikkinsa on kehittynyt alkuajoista entistä monipuolisemmaksi, ja nykyisin tämä duo kutsuu itseään kokoonpanoksi, jonka musiikissa EDM kohtaa popin.

Tungevaag & Raabanista on tullut Weekend Festivalin vakiovieras, ja heidät nähdään siellä myös tulevana kesänä Helsingin Suvilahdessa 20. heinäkuuta kymmenien tuhansien katsojien edessä. Sitä ennen yleisöllä on mahdollisuus päästä kuuntelemaan tätä DJ-kaksikkoa ainutlaatuiselle intiimille klubikeikalle kevään herättämässä Helsingissä maaliskuussa.

Myyntiin tulee myös VIP-lippuja 35 euron hintaan. Konsertti on K-18.