Smokepurpp (USA) - Torstai 07.03.2019

The Circukseen keikalle saapuva Smokepurpp nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2015 monen nuoren räppärin tavoin SoundCloud –palvelun kautta. Hänen läpimurtohittinsä "Audi." on kerännyt Spotifyssa jo yli 115 miljoonaa streamia ja kappaleen musiikkivideon on nähnyt yli 50 miljoonaa silmäparia. 21-vuotias rap-artisti aloitti uransa tuottajana, mutta siirtyi räppäämiseen kun tuottajan ura ei lähtenyt nousukiitoon. Smokepurpp on kiinnitetty Travis Scottin Cactus Jack
Records levy-yhtiölle ja hän on julkaissut musiikkia tämän hetken kuumimpien urbaanin musiikin artistien kuten Lil Pumpin, Lil Yachtyn, Offsetin ja Juicy J:n kanssa.

Smokepurppin ja hiljattain suomen keikkansa peruneen Lil Pumpin kappale 'Nephew' nousi parhaimmillaan myös Billboard Top 100 –listan viidennelle sijalle ja on streamannut yli 100 miljoonaa kertaa. Smokepurpp myös valittiin arvostetun XXL Magazinen vuoden 2018 kymmenen kovimman rap-tulokkaan joukkoon.

Mm. Lontoon Wireless -jättifestarilla viime kesänä yleisön villinnyt Smokepurpp lukeutuu tämän hetken kiinnostavimpiin rap -nimiin. The Circukseen on lupa odottaa energistä ja tiivistunnelmaista liveshowta, jossa myös fanit pääsevät lähemmäksi artistia kuin koskaan suurilla areenoilla tai festareilla.

Smokepurpp sosiaalisessa mediassa:
http://www.facebook.com/officialpurpp/
http://www.instagram.com/smokepurpp
http://www.twitter.com/smokepurpp