Twerk SM 2019 FINAL - Sak Noel (USA) + more - Lauantai 25.05.2019


Tapahtuman ulkomaalaisena pääesiintyjänä nähdään yhdysvaltalainen Sak Noel, joka tunnetaan mm. Loca People ja Trumpets –megahiteistään. Miehen kappaleet ovat keränneet satoja miljoonia streamejä sekä Spotifyssä että myös Youtubessa, jossa hänen twerkin täytteiset musiikkivdeonsa keräävät silmäpareja maailmanlaajuisesti.

Finaalin tuomaristossa ja taustaorganisaatiossa toimiva Tinze (Tia-Maria Sokka) on lajin suurin suomalainen vaikuttaja ja myös ensimmäinen twerk –ammattilainen Suomessa. Hän on tuttu näky JVG:n keikoilla ja hän on toiminut monien suomalaisten huippuartistien koreografina. Tinzellä on tätä kirjoitettaessa yli 200 000 Instagram seuraajaa ja hän nauttii arvostusta myös kansainvälisissä twerk-piireissä. Finaalin tuomaristoon saapuu myös tšekkiläinen Anet Antošová, joka on kansainvälinen tanssijatähti. Anet on esiintynyt mm. Kanye Westin Euroopan kiertueella ja hänen tanssivideonsa ovat keränneet miljoonia katseluita sosiaalisessa mediassa.

Lisäksi illan esiintyjäkaartiin kuuluu Twrk Crew by Tinze –tanssiryhmä, kevään Pro Twerk -kiertueen tuottaja DJ AJ Nuora, sekä suomalais-meksikolainen DJ Sofia Zida. Tapahtuman juontaa tanssijana ja viihdealan vaikuttajana tunnettu vuoden 2010 Dancehall SM voittaja ja Twerk SM kilpailujen promoottorina tutuksi tullut Yasu Jukkola. Tapahtuma on osa kevään 2019 Pro Twerk Finland –Suomen kiertuetta, joka huipentuu finaaliin Helsingin The Circuksessa.

Tapahtuman tuottavat yhteistyössä Xtendedmusic Agency Oy & Events 365 Oy