Insomnium (FI) + Bloodred Hourglass (FI) - Perjantai 25.10.2019

Pohjoismaisen melodisen death metalin uranuurtaja Insomnium julkaisee kahdeksannen studioalbuminsa ”Heart Like A Grave” maailmanlaajuisesti lokakuun 4. päivä. Lokakuun lopussa Helsingin The Circus -klubilla polkaistaan käyntiin ”Tour Like A Grave” -kiertue, joka käsittää 28 keikkaa muun muassa Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Itävallassa, Puolassa, Italiassa, ja Belgiassa. 
”Sanomattakin on selvää, että olemme innoissamme uudesta albumistamme! 10 kappaletta ja yli tunti musiikkia, raivoa ja aggressiota, tuhoa ja synkkyyttä, sydänsuruja ja ikävointiä. Suomalaisen miehen koko tunneskaala epätoivosta katumukseen. Meidän mielestämme kyseessä on Insomniumin paras albumi tähän mennessä” bändin jäsenet kertovat. 
Lämppärinä keikoilla nähtävä, Mikkelistä kotoisin oleva Bloodred Hourglass on vallannut tukevan jalansijan kotimaisessa metalskenessä. Kesäkuussa julkaistu neljäs albumi ”Godsend” on kerännyt kriitikoilta suitsutusta ja kiipesi Suomen virallisella albumilistalla sijalle 10 viipyen siellä kolme viikkoa. Yhtye on viime aikoina kiertänyt ahkerasti Euroopassa ja Japanissa ja on vakituinen vierailija Euroopan festivaalilavoilla. 
KEIKAT: 
Insomnium (FI) + Bloodred Hourglass (FI)
25.10. The Circus, Helsinki
Liput palvelumaksuineen alk. 29,50 € Lippupisteestä. Liput ovelta 32 €. 
Ovet klo 20. K-18