Danceteria - the BIG F**king Circus - w/ Mark Knight - Lauantai 29.02.2020

 Danceteria - THE BIG F**KING CIRCUS - w/ MARK KNIGHT 

Mark Knight is back! Tällä kertaa nostamme tunnelman lisäksi ilmaan myös sirkustaiteilijat ja akrobaatit! Early Bird liput tulevat myyntiin 28.10.2019

Danceteria valtaa The Circus yökerhon viimeistä kertaa karkauspäivänä 29. helmikuuta. Vieraaksemme saapuu the legend & the one and only Toolroom levy-yhtiön bossi Mark Knight. Tällä kertaa rakennamme Mark Knightin ympärille huikean teknisen tuotannon ja tuomme talon täydeltä sirkustunnelmaa. Luvassa siis ainutkertainen show, jota ei kannata missata! Ps. jos sulla on synttärit 29.2. niin sulla on myös ilmainen sisäänpääsy tähän tapahtumaan. ;)

Man With The Red Face, Allright, Your Love, Live Stream, Yebisah - Mark Knight Top5 by Danceteria

VIP-ALUE YLÄPARVELLA

Fiilistele Mark Knight keikkaa Circuksen VIP-parvelta, josta suora näkyvyys stagelle ja tanssilattialle. VIP-parvelta löytyy myös oma baaritiski, WC sekä tupakointitila. VIP-parvelle käynti vain VIP-rannekkeella, jonka saat sisääntullessa. VIP-lipuille oma jono, joka nopeuttaa sisääntuloa.
VIP-lippuja myynnissä rajoitetusti.

 Lipunmyynti alkuvuoden kovimpaan house / techno-iltaan toteutetaan tuttuun tapaan porrastamalla lippujen hinnat. Osta ajoissa - säästä rahaa! Näin mahdollistamme mahdollisimman monen osallistumisen vikoihin Danceterioihin koskaan The Circuksessa!

Lämpimästi tervetuloa!