YES (UK) - siirtyy - Tiistai 12.05.2020

YES (official) The Album Series 2020 -kiertue siirtyy vuodella eteenpäin, Helsingin konsertin uusi päivämäärä on lauantai 1.5.2021 ja tapahtumapaikkana Tapahtumakeskus Telakka. 

UUSI PÄIVÄ - YES - 1.5.2021 Helsinki, Telakka

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi sinulle, voit palauttaa lippusi osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus15.5.2020 saakka. Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki.

Liput myynnissä osoitteessa www.lippu.fi/artist/yes/

 

 

The Album Series 2020 -kiertue on jatkoa vuoden 2018 juhlakiertueelle ja tuo Suomeen kokoonpanon, jossa soittavat Steve Howe (kitara), Alan White (rummut), Geoff Downes (koskettimet), Billy Sherwood (basso), Jon Davison (laulu) ja Jay Schellen (rummut ja perkussiot).

Konsertin ohjelmistossa olevalla Relayer-albumilla ovat muun muassa lähes 22 minuutin mittainen Gates Of Delirium sekä progressivista rockia ja jazzia yhdistelevä Sound Chaser.

– Odotamme todella paljon Relayer-albumimme esittämistä, toteaa Steve Howe. – Olemme jo soittaneet muutamissa konserteissamme The Gates Of Deliriumin, mutta nyt lisäämme ohjelmistoon myös albumin muut hienot biisit sekä tietysti suuren määrän muita klassikoitamme. Howe jatkaa.

Vuonna 1968 perustettu YES on yksi innovatiivisimmista ja vaikuttavimmista rock-historian yhtyeistä. Heidän 1970-luvun albuminsa The Yes Album, Fragile, Close to The Edge, Yessongs, Tales from Topographic Oceans, Relayer ja Going tor the One olivat musiikin monia genre-rajoja rikkoneita kokonaisuuksia niin tyyleiltään kuin sisällöiltään.

Kaikkiaan yhtyeen levyjä on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. YES on saanut kolme Grammy-palkintoa, ja se nimettiin vuonna 2017 Rock And Roll Hall Of Fameen.