Electric Festival 2020 - Lauantai 28.03.2020

Elektroniseen musiikkiin keskittynyt tapahtuma, Electric Festival kutsuu tällä kertaa poikkeuksellisesti ihmiset bailaamaan The Circukseen Helsinkiin lauantaina 28.3.2020. Electric Festival haluaa olla osa suomalaista konemusiikki historiaa ja kunnioittaa omalla tapahtumallaan The Circusta joka sulkee ovensa loppullisesti kesäkuussa 2020.

Festivaalin ohjelmisto rakennetaan tarkoituksella vain yhden päivän ajaksi The Circukseen ja päätähtinä tullaan näkemään maailman menestyneimpiä DJ-artisteja. Electric Festival haluaa tuottaa bailaajille tapahtuman jota on jälkikäteen mukava muistella. Tapahtuman ensimmäinen artisti julkaisu tapahtuu marraskuussa 2019.

Aikaisemmissa Electric Festival tapahtumissa on nähty esiintymässä lukuisia DJ-artisteja esim. Tiësto, Gareth Emery, Above & Beyond, Markus Schulz, Aly & Fila, Paul van Dyk, Benny Benassi, Dash Berlin sekä monia muita maailman supertähtiä.

Electric Festival 2020 ennakkoliput tulevat myyntiin vain Lippu.fi osoitteeseen maanantaina 4. marraskuuta 2019. Nopeimmille on saatavilla erittäin spesiaali erä "Super Early Bird" -lippuja. The Circukseen mahtuu mukaan vain hieman yli 1000 nopeinta lipun hankkinutta bailaajaa. Pääsylippujen kanssa kannattaa toimia nopeasti sillä tätä tapahtumaa et todellakaan halua missata! Electric Festival on kevättalven 2020 kiistaton kohokohta.

ESIINTYJÄT / FULL LINE-UP

+ lisää tulossa / more coming...

 AREENAT / ARENAS
MAIN STAGE: Electric Arena

2nd ROOM: Friends Arena

 LIPUNMYYNTI / TICKET SALES
Ennakkolippuja myy vain www.lippu.fi
Pre-tickets are only available at www.lippu.fi

 TAPAHTUMAPAIKKA / VENUE
The Circus
Salomonkatu 1–3
00100 Helsinki
Suomi / Finland

 TAPAHTUMA-AIKA / SHOW TIME
Lauantai / Saturday 28.3.2020
Ovet / Doors: 20:00 – 05:00

 IKÄRÄJA / AGE LIMIT
Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. / Age limit is 18+

GET READY!

Electric Festival 2020 on musiikillisesti ja visuaalisesti samaa genreä kuin taustalla olevan tuotantoteamin aiemmin tuottamat Electric Festival 2017, 2018 & 2019. Rakennamme The Circukseen Helsinkiin tyylikkään elektroniseen musiikkiin keskittyvän tapahtuman. Haluamme nähdä yhden kerran Electric Festival tapahtuman historiassa bailaajien kädet ilmassa ja kuulla musiikin pauhaavan nimenomaan legendaarisessa The Circuksessa.

The Circuksen sijainti on ainutlaatuinen, niin läheltä kuin kaukaa tuleville festivaalivieraille. Metro pysähtyy Kampin asemalla, josta on 200 metrin kävelymatka The Circukseen. Useat raitiovaunut sekä bussit saapuvat niin ikään Kampin keskuksen läheisyyteen. Kaikki paikallis- sekä kaukojunat saapuvat Helsingin päärautatieasemalle josta on vain 350 metrin kävelymatka The Circukseen. Ravintolan ympäristössä on myös runsaasti niin majoitus, ruokailu kuin paikoitus mahdollisuuksia.